شاید شما نیز حین استفاده از اپلیکیشن های مختلف از خود پرسیده باشید که اپلیکیشن وب ویو چیست. برای پاسخ به این پرسش از شما دعوت می کنیم با ادامه مطلب همراه باشید. برای پاسخ به اینکه وب اپلیکیشن چیست باید گفت که این اپلیکیشن شبیه همان نرم افزاری است که در browser سیستم شما اجرا می شود. کسب و کارهای مختلف برای انتقال داده ها و ارائه ی خدمات مختلف از راه دور، باید از اپلیکیشن های وب ویو استفاده کنند. در واقع به نظر می رسد یک راه بسیار مطمئن و البته سریع برای انتقال اطلاعات به مشتریان مختلف، استفاده از اپلیکیشن های وب ویو است. یک اپلیکیشن وب ویو در واقع نقش یک پنجره برای نشان دادن محتوای وب را بر عهده دارد. یک وب ویو اپلیکیشن به عنوان توسعه دهنده ی برنامه های موبایل به افراد اجازه می دهد تا محتوای وب را درون اپلیکیشن های خود به اجرا درآورند.
آشنایی با webview application و پاسخ گویی به سوالاتی مانند اپلیکیشن وب ویو چیست، می تواند به شما کمک کند تا در زمینه ی اجرا و استفاده از برنامه های تخصصی طراحی شده برای موبایل مشکلی نداشته باشید. تکنولوژی هایی مانند: HTML، CSS و Javascript، به صورت معمول برای وب ویو اپلیکیشن ها مورد استفاده قرار داده می شوند. این ویژگی ها باعث می شود تا اپلیکیشن های وب ویو قادر باشند جزئیات بیشتری از برنامه های مختلف را حمایت کرده و دسترسی بیشتر به برنامه هایی مانند دوربین و میکروفن، داشته باشند.
مراحل ساخت و طراحی یک اپلیکیشن وب ویو چیست ؟
برای تبدیل سایت به اپلیکیشن باید به صورت گام به گام و دقیق و بر اساس دستورالعمل های مشخص اقدام کنید. حتی اگر شما برای نخستین بار با سوال اپلیکیشن وب ویو چیست روبه رو شده باشید نیز می توانید از دستورالعمل ذکر شده در این مقاله برای طراحی وب اپلیکیشن خود بهره مند شوید. به طور کلی مراحل ساخت وب ویو اپلیکیشن شامل 7 مرحله می باشد. لازم به ذکر است که مراحل زیر بر اساس استفاده از اپلیکیشن AppMySite طراحی شده است. اپلیکیشن AppMySite یک برنامه ی رایگان برای طراحی انواع اپلیکیشن ها است و شما با استفاده از آن می توانید به راحتی برنامه های مورد نظر خود را طراحی نمایید.
ایجاد حساب کاربری شخصی در اپلیکیشن AppMySite و تعیین کردن ویژگی های صفحه
پس از اینکه حساب کاربری خود را ایجاد نمودید، باید برخی اطلاعات شخصی مورد نظر برای webview application خود را وارد نمایید. برخی از مهم ترین اطلاعات مورد نیاز شامل: URL وب سایت، تعیین CMS برای پلتفرم مورد نظر، مشخص کردن نوع وب سایت و تعیین اسم اپلیکیشن، می باشد. پس از تکمیل اطلاعات ذکر شده روی گزینه ی build up کلیک کنید. در مرحله بعد، باید عناصر اصلی مورد نظر برای وب اپلیکیشن خود را طراحی کنید. این موارد شامل: آیکون اپلیکیشن، ویژگی صفحه راه اندازی و صفحه ورود به برنامه است. برای طراحی آیکون می توانید از آپلود نمادهای از قبل طراحی شده استفاده کنید یا بر اساس سلیقه خود برای طراحی اقدام نمایید.
شاید از خودتان سوال کنید که بهترین پس زمینه برای یک اپلیکیشن وب ویو چیست؛ پاسخ این سوال به سلیقه شما بستگی دارد. گزینه های از پیش آماده شده ای در اپلیکیشن AppMySite برای استفاده کاربران مختلف قرار داده شده است؛ بنابراین انتخاب شما کاملا آزادانه و طبق میل شما انجام می شود. بخش کتابخانه در اپلیکیشن AppMySite با بهره مندی از تصاویر و متون زیبا می تواند یک بانک ذخیره ی بسیار جذاب برای انتخاب و طراحی صفحه ورود و راه اندازی باشد.
روشن کردن اپلیکیشن وب ویو چیست و چگونگی اتصال به وب سایت و فعال کردن رابط وب ویو
در این قسمت باید ابتدا به بخش home screen در ماژول appearance وارد شوید. روی گزینه ی تنظیمات webview application کلیک کرده و URL وب سایت خود را وارد کنید. روی گزینه ی save کلیک کرده و اطلاعات را ذخیره کنید. در ادامه، باید بین وب سایت و اپلیکیشن اتصال برقرار کنید. بر اساس برنامه ای که از آن استفاده می کنید، تفاوت های جزئی در برقراری اتصال وجود دارد. اگر این مراحل به درستی طی شده باشد، پس از اتمام آنها می توانید نسخه پیش نمایش اپلیکیشن را مشاهده کنید. در صورت عدم مشاهده این نسخه، به قسمت troubleshooting مراجعه کنید تا ایرادهای موجود را برطرف نمایید.
در ادامه به تنظیمات برنامه در AppMySite وارد شده و گزینه ی toggle hear را فعال کنید. اما تاثیر فعال کردن این گزینه در وب ویو اپلیکیشن چیست؛ باید بگویم این گزینه باعث می شود تا وب اپلیکیشن شما قادر باشد لینک های فعال در برنامه را در دسترس کاربر قرار دهد. در نهایت روی گزینه ی submit کلیک کنید.
پیش نمایش اپلیکیشن و دانلود نسخه اولیه
پس از طی مراحل بالا، نسخه ی اولیه ی اپلیکیشن قابل دسترسی است. اما راه مشاهده و دسترسی به وب ویو اپلیکیشن چیست. این قابلیت تنها از طریق AppMySite امکان پذیر است. ابتدا باید AppMySite demo app را از گوگل پلی دانلود نمایید. وارد اکانت خود شده و گزینه ی مشاهده ی اپلیکیشن را انتخاب نمایید. برای سیستم عامل اندروید باید از گزینه ی build up app استفاده کرده و اطلاعات لازم را وارد نمایید. پس از اتمام مراحل ذکر شده، می توانید از اپلیکیشن وب ویو طراحی شده استفاده نمایید.
مشکلات رایج در اپلیکیشن وب ویو چیست
اگر قادر باشید به سوال مشکلات رایج در اپلیکیشن وب ویو چیست پاسخ بدهید، می توانید با راندمان بالا از این قابلیت سیستم های اندرویدی استفاده کنید. اگر چه استفاده از webview application برای اندروید بسیار مفید و حیاتی می باشد، اما این اپلیکیشن ها عاری از مشکل و خطا نیستند. یکی از مشکلاتی که اغلب کاربران با آن دست وپنجه نرم میکنند، دسترسی به آپدیت های جدید است. هنگام استفاده و آپدیت مرورگرهایی مانند chrome احتمال از کار افتادن تمام اپلیکیشن های مرتبط با آن وجود دارد؛ این امر برای webview application ها در اندروید نیز وجود دارد. به دلیل بروز مشکلاتی از قبیل موارد ذکر شده در قبل، ممکن است کاربران به دنبال پاسخ به سوالاتی مانند: مشکلات اپلیکیشن وب ویو چیست یا راه های غیرفعال کردن آن، باشند.
عملکرد webview application مانند برنامه هایی همچون: کروم، brave و edge، مبتنی بر chromium می باشد. این ویژگی باعث می شود تا با حداقل ویژگی های لازم برای یک مرورگر بتوانید انواع برنامه های لازم را روی مرورگر خود اجرا کنید. به منظور کاهش مشکلات احتمالی مرتبط با وب ویو اپلیکیشن در سیستم های اندروید، می توانید از گوگل پلی برای افزایش قابلیت های اپلیکیشن و رفع مشکلات احتمالی استفاده کنید.
راه غیرفعال کردن وب ویو اپلیکیشن
با توجه به مشکلات موجود در استفاده از اپلیکیشن های وب ویو در اندروید، بسیاری از کاربران به دنبال پیدا کردن پاسخ این پرسش هستند: راه غیرفعال کردن اپلیکیشن وب ویو چیست؟ در پاسخ باید بگوییم که امکان غیرفعال کردن این اپلیکیشن از طریق سیستم اندروید وسیله مورد نظر وجود ندارد. این سیستم به صورت pre installed روی سیستم تعریف شده است. برای غیرفعال کردن آن می توانید از آپدیت کردن اپلیکیشن خودداری کنید. به طور کلی این اپلیکیشن کاربردی تر از آن است که بخواهید آن را غیرفعال کنید. بسیاری از عملکردهای یکپارچه ی اندروید از طریق برنامه هایی مانند webview application در اختیار کاربران قرار داده می شود.