اپیشو

تلفن تماس :

09939944028

  1. صفحه اصلی
  2. /
  3. وبلاگ
  4. /
  5. دسته‌بندی نشده
  6. /
  7. سایت یا اپلیکیشن کدام...

سایت یا اپلیکیشن کدام بهتر است؟ + مزایا و معایب

تقریباً همه‌ی ما پس از بیدار شدن، به سراغ گوشی موبایل خود می‌رویم تا از جدیدترین اخبار حوزه‌های مختلف آگاه شویم، آخرین تغییر و تحولات را زیر نظر بگیریم، برنامه‌ی کارهای روزانه را بررسی کنیم و آخرین به‌روزرسانی‌های اپلیکشن‌های محبوب خود را چک کنیم.

همین روند صبحگاهی ثابت، نشان‌دهنده‌ی اهمیت بی‌پایان تکنولوژی، اینترنت، کامپیوتر، موبایل، سایت‌ یا اپلیکیشن‌ در زندگی‌های امروزی است.

اکنون بسیاری از کسب‌وکارها از این وابستگی انسان به تکنولوژی به منظور افزایش بهره‌وری و افزایش فروش و سود بهره می‌برند. طراحی مناسب وب‌ سایت یا اپلیکیشن به طور شگرفانه به آنها کمک کرده است تا از رقبا و سایرین که از این فرصت بهره‌برداری نکرده‌اند، پیشی بگیرند.

 

تبدیل سایت به اپلیکیشن

وب سایت یا اپلیکیشن موبایل ، کدام مناسب تر است ؟

همانگونه که در آغاز متن اشاره شد، انتخاب بین گزینه‌های وب‌سایت، اپلیکیشن و وب‌ اپلیکیشن بستگی به شرایط متفاوتی دارد، از جمله نوع کسب و کار، مخاطبان شما، شرایط مالی و موارد دیگر که باید هر یک را به صورت مجزا مورد بررسی قرار دهید و ببینید کدام ویژگی‌ها برای شما اولویت دارد تا در نهایت تصمیم مناسبی بگیرید.

اگر از ما پیشنهادی می‌خواهید، وب‌اپلیکیشن گزینه‌ی منطقی و مناسبی به نظر می‌رسد. وب‌اپلیکیشن‌ها دنیای اپلیکیشن یا سایت را تغییر داده‌اند. با توجه به مطالبی که تا اینجا مطرح شد و از نام “وب‌اپلیکیشن” پیداست، این نوع اپلیکیشن‌ها ترکیبی از وب و اپلیکیشن هستند و می‌بینید که آن‌ها مزایای وب‌سایت و اپلیکیشن را با هم دارند. با وب‌ اپلیکیشن‌ ها شما می‌توانید اپلیکیشنی داشته باشید که روی تمامی دستگاه‌ها و پلتفرم‌ها سازگاری داشته باشد، اما نیازی به نصب فایل اپلیکیشن در موبایل نداشته باشد.

طراحی وب‌اپلیکیشن مشابه طراحی اپلیکیشن است و تجربه‌ی کاربری خوبی را برای مخاطبان شما به ارمغان می‌آورد. ساخت وب‌ اپلیکیشن ساده‌تر و راحت‌تر است و به هزینه‌ی کمتری نسبت به اپلیکیشن‌ها نیاز دارد. همچنین برای توسعه و به‌روزرسانی، هزینه‌ی کمتری مورد نیاز است، زیرا تمامی تغییرات به صورت آنلاین اعمال می‌شود. همچنین کاربران می‌توانند اپلیکیشن شما را در وب جستجو کنند و در اینصورت به کاربران گسترده‌تری دسترسی خواهید داشت. با وب‌ اپلیکیشن‌ ها شما می‌توانید به برخی از ویژگی‌های سخت‌ افزاری دستگاه‌ها دسترسی داشته باشید.

تیم اپیشو می‌توانند وب‌ اپلیکیشن را برای شما آماده کنند و در اختیارتان قرار دهند ، شما می‌توانید برای تبدیل سایت به اپلیکیشن به صفحه اپیشو مراجعه کنید.

پدیده‌ای به نام وب اپلیکیشن ، انتخاب بهینه اپیشو

وب‌ اپلیکیشن‌ ها یا همان وب اپ (Progressive Web Apps) یک استاندارد نوین از اپلیکیشن‌های موبایلی هستند که در بستر وب به نمایش درآمده و شباهت زیادی به اپلیکیشن‌های بومی (native) دارند. این نوع اپلیکیشن‌ها به روشی مشابه اپلیکیشن‌های بومی عمل می‌کنند اما همزمان از مزایای وب‌سایت‌ها نیز بهره می‌برند.

هدف اصلی وب‌ اپلیکیشن‌ ها، تجربه بهتر و سریع‌تر کاربران از اپلیکیشن است. این اپلیکیشن‌ها به شما امکان می‌دهند از امکانات ویژه وب‌سایت‌ها مانند نمایش در موتورهای جستجو، دسترسی آسان‌تر و ریسپانسیو بودن بهره‌برداری کنید.

وب‌اپلیکیشن‌ها از یک مرورگر برای اجرا استفاده می‌کنند و برخلاف اپلیکیشن‌های بومی، نیاز به نصب ندارند. آن‌ها روی سرورهای میزبان وب اجرا می‌شوند و کاربر را به آدرس اینترنتی (URL) مرتبط با آن وب‌ اپ هدایت می‌کنند. این نکته مهم است که این اپلیکیشن‌ ها بدون نیازمندی به سیستم‌عامل‌های خاص بر روی همه دستگاه‌ها قابل اجرا هستند.

یکی از مزایای بزرگ وب‌ اپلیکیشن‌ ها این است که نیازی به انتشار در مارکت‌های مختلف ندارند و کاربران نیازی به دانلود از فروشگاه‌ها ندارند. از آنجا که بیشتر داده‌ها و اطلاعات شخصی روی سرورها ذخیره می‌شوند، کاربران می‌توانند هر زمان که به اینترنت وصل شدند، از هر دستگاهی به وب‌ اپلیکیشن دسترسی داشته باشند.

سایت یا اپلیکیشن

طراحی اپلیکیشن برای یک کسب و کار چه مزایا و معایبی دارد؟

در زمینه طراحی و استفاده کسب‌وکارها از اپلیکیشن‌ها نیز می‌توان مزایا و معایبی را برشمرد که با توجه به تلاش‌های انجام‌شده می‌توان معایب را به حداقل رساند. در ادامه، مهم‌ترین مزایا و معایب اپلیکیشن‌ها در بیزنیس را بیشتر بشناسیم:

بیشتر بخوانید : ساخت اپلیکیشن و کسب درآمد از آن

مزایا اپلیکیشن ها

ارتباط بیشتر با مخاطب

استفاده از اپلیکیشن‌ها در دنیای کسب‌وکارها، به لطف محبوبیت گوشی‌های موبایل، منجر به ارتباط نزدیکتر با مخاطبان می‌شود. اینکه تلفن‌های همراه همیشه و در هر زمانی با افراد هستند، تمرکز بر استفاده از قابلیت‌ها و امکانات اپلیکیشن‌ها می‌تواند در ایجاد ارتباط تنگاتنگ با مشتریان، افزایش میزان بازدید و خرید محصولات و خدمات بسیار موثر باشد.

عدم نیاز به جستجو

پس از نصب اپلیکیشن، برای استفاده از امکانات و قابلیت‌های مختلف کسب‌وکارها و مشاهد‌ه‌ی محصولات و کالاها، نیازی به سرچ و جست‌وجوهای زیاد در صفحه‌ها و تَب‌‌های مختلف نبوده و در اسرع وقت و به سادگی می‌توان به آن‌ها دسترسی داشت.

به‌روز بودن

به‌دلیل ارائه‌ی پیوسته‌ی به‌روزرسانی‌های مختلف برای اپلیکیشن‌ها، کاربران همواره با محیطی به‌روز مواجه هستند و به این ترتیب می‌توانند از جدید‌ترین محصولات و خدمات آگاه شوند.

معایب اپلیکیشن ها

هزینه‌بر بودن مراقبت پیوسته

اپلیکیشن‌ها هم مانند سایت‌ها، در طی زمان با مشکلاتی مواجه خواهند شد که برای جلوگیری و رفع این مشکلات نیاز به پشتیبانی است. این پشتیبانی قطعا برای آن کسب‌و‌کار هزینه‌های مالی، زمانی و… در پی دارد.

امکان از دست دادن کاربران به دلالیل مختلف

اپلیکیشن‌ها همواره به دلایل مختلف نظیر عدم ارائه برای نسخه‌های قدیمی‌تر سیستم عامل‌ها، عدم تطابق با قوانین جدید فضای مجازی و موارد این‌چنینی، در معرض بسته‌شدن و یا از دست دادن تعدادی از کاربران خود قرار دارند.

وب سایت یا اپلیکیشن

مزایا وب سایت ها

کاهش هزینه‌ها

همه می‌دانیم که اساس تجارت کم‌هزینه‌ترین راه و فروش بیشتر و در نتیجه افزایش سود است. سایت‌ها در بهینه‌سازی هزینه‌ها نقش بزرگی دارند. به عنوان مثال، یک فروشگاه لوازم خانگی در تهران را در نظر بگیرید که با طراحی سایت، ممکن است مشتریانی از اصفهان را نیز در جمع مشتریان خود داشته باشد. این در حالی است که افتتاح شعبه در شهر اصفهان با در نظر گرفتن هزینه‌های اجاره و پرسنل و… هزینه‌بر بوده و ممکن است برای بسیاری از کسب‌وکارها غیرممکن باشد. سایت‌ها با کاهش هزینه‌ها و افزایش فروش، سود بیشتر شرکت‌ها و مجموعه‌های تجاری را تضمین کرده و حتی از افزایش قیمت کالاها و خدمات‌شان نیز تا حد امکان پرهیز می‌کنند.

توسعه بازار

استفاده از سایت‌ها، محدودیت‌های مکانی مشتریان را از بین می‌برد و به گسترش بازار هدف کسب‌وکارها کمک می‌کند. با افزایش گستره‌ی مشتریان، شرکت‌ها و مجموعه‌های تجاری می‌توانند ضمن حفظ سهم خود از بازار قبلی، سهمی هم از بازار جدید داشته باشند و فعالیت‌ها و تولیدات خود را نیز گسترش دهند.

برندسازی

کسب‌وکارها پس از طراحی سایت‌ یا اپلیکیشن‌، به مرور بر میزان اعتبار و اصالت‌شان افزوده می‌شود و از طریق تبلیغات گسترده‌تر در فضای دیجیتال و برندسازی، مشتریان وفادار را دور خود جمع‌ می‌کنند. از دیگر مزیت‌های طراحی سایت برای بیزینس‌ها می‌توان به افزایش ساعت‌کاری و برداشته‌شدن محدودیت‌های زمانی اشاره کرد.

معایب وب سایت ها

امنیت

یکی از بزرگترین معایب وب سایت یا اپلیکیشن، مسئله‌ی امنیت آن است که به نگرانی بسیاری از افراد بدل شده است. اما، باید اظهار داشت که کسب‌وکارها می‌توانند با به‌روزرسانی‌های پیوسته و به‌کار گرفتن نرم‌افزارهای تامین امنیت سایت، این مشکل را برطرف کنند.

عدم دسترسی برخی از مشتریان

همیشه باید در نظر داشت که بخشی از مشتریان کسب‌وکارها، امکان اتصال به اینترنت همیشگی و مشاهده‌ی سایت آنان را ندارند؛ بنابراین اگر تمرکز کامل مجموعه‌های تجاری به تجارت الکترونیکی شود، این بخش از مشتریان از دست می‌روند.

هزینه‌بر بودن پشتیبانی دائم

سایت‌ها همواره در معرض تهدیدات اینترنتی مختلف و نقص‌های احتمالی قرار دارند و برای حل این‌ها، پشتیبانی دائم از سایت ضروری است. اما، باید در نظر داشت که انجام این پشتیبانی و اقدامات موثر در مواقع نیاز، هزینه‌بر بوده و همین عامل گاهی به تنهایی می‌تواند بسیاری از کسب‌وکارها را از طراحی سایت یا اپلیکیشن منصرف کند.

سخن پایانی

استفاده از منابع در دسترس برای دستیابی به بیشترین سود ممکن، هدفی کلان برای تمام کسب و کارهاست. در دنیای دیجیتال، که شامل طراحی وب سایت‌ یا اپلیکیشن‌ نیز می‌شود، این هدف اصلی را دنبال می‌کنیم. استفاده بهینه از تمام امکانات سایت یا اپلیکیشن، به منظور افزایش فروش و سود، عامل تمایز بخشی بین کسب و کارهای موفق و کسب و کارهایی که به نتیجه‌ی مطلوب نرسیده‌اند، محسوب می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واتساپ
تلگرام
مکالمه تلفنی
پیامک
باز کردن بستن
تماس با ما